top of page

4 Technieken Om Vrouwen Verslaafd Aan Je Te Maken

Bijgewerkt op: 28 nov. 2023


In de dans van het daten maken de juiste bewegingen vaak het verschil. LoveLab staat klaar om je door de stappen te leiden met vier baanbrekende technieken die vrouwen aan je lippen zullen laten hangen. Van de kunst van push-pull flirten tot het ontketenen van je innerlijke alpha, hebben we de sleutels om hoofden te laten draaien en harten te veroveren. Klaar om de wereld van onweerstaanbare charme te verkennen? Laten we samen de technieken ontdekken die van jou de meester van de aantrekkingskracht zullen maken.


1. Push-Pull Flirten voor Emotionele Dynamiek:


Bij push-pull flirten drukt een man soms zijn desinteresse uit, om vervolgens zijn interesse plotseling te tonen. Combineer complimenten en plagerijen om een dynamiek van aantrekken en afstoten te creëren. Door af te wisselen tussen 'ik vind je leuk' en 'ik vind je niet leuk', kan de vrouw meer moeite doen om ervoor te zorgen dat hij haar blijft waarderen. Sommige mannen maken echter de fout om alleen te 'pushen', waardoor ze vrouwen juist wegduwen het alleen maar geven van complimenten en haar op een voetstuk te zetten. Een praktisch voorbeeld dat je kan gebruiken is het zeggen van 'Je bent schattig maar ... kan echt niet.' of nadat je al een compliment hebt gegeven en ze iets zegt waar je niet hetzelfde over denkt (zoals dat ze voor een andere voetbalclub is) : ‘’Ik zal net doen alsof je dat niet zei, ik begon je namelijk best leuk te vinden’’


Vrouwen voelen zich het meest aangetrokken tot mannen van wie ze niet precies weten wat ze van hen vinden, omdat dit spanning creëert en deze push-pull techniek zorgt hiervoor.


2. Leid Haar Naar Jou Door Mannelijk Gedrag:


‘’Chase’’ haar niet maar laat haar jou achterna komen door krachtig mannelijk gedrag. Neem de leiding in beslissingen, wees assertief en straal zelfvertrouwen, passie en ambitie uit. Door deze mannelijke energie uit te zenden, creëer je aantrekkingskracht en zal ze vanuit haar vrouwelijke energie jouw volgen.


3. Eindig de Date of Onmoeting met een High (Hoogtepunt):


Zorg ervoor dat de ontmoeting eindigt op een hoogtepunt. Niet na elke date (en de eerste date als je iets serieus wilt zeker niet) gaat ze daarna met je mee naar huis en dit is vaak beter ook voor de spanning tussen jullie twee. Als jullie heel veel aan het lachen zijn, een diepgaand gesprek hebben of je op een andere manier een piek in aantrekkingskracht tussen jullie twee voelt is het soms goed om tijdens dit hoogtepunt een eind aan de date te breien. Dit creëert een blijvende indruk. Het gevoel van opwinding en plezier bij het afscheid zorgt ervoor dat ze meer wilt. Laat haar achter met positieve emoties en anticipatie voor de volgende ontmoeting.


4. Bouw een Emotionele Connectie 


Vrouwen zijn emotionele wezens die naar diepe connectie verlangen. Aantrekkingskracht alleen is niet genoeg; je moet ook een emotionele connectie opbouwen. De vonk waar vrouwen vaak naar verwijzen, is een combinatie van aantrekkingskracht en connectie. Sommige mannen richten zich alleen op aantrekkingskracht (de 'bad boys'), anderen alleen op connectie ('nice guys'). De sleutel tot succes ligt in de combinatie van beide, handel hier dus naar!


Deze technieken zijn het krachtigst wanneer ze worden toegepast met respect en authenticiteit. Echt authentiek zelfvertrouwen vormt de basis voor succes in de wereld van daten en aantrekkingskracht, en er is geen reden om iemand te proberen te zijn die je niet bent, vrouwen merken het gelijk als je een rol probeerd te spelen die niet bij je past. Wees dus de beste versie van jezelf, straal authenticiteit uit, en laat deze technieken de magie van oprechte verbindingen versterken.


Wil je nou meer de diepte in gaan met deze technieken en een meester worden in het aantrekken van vrouwen? Boek dan snel een introductie coaching sessie (Nu gratis ipv. €40) en leer nog veel meer technieken en hoe je ze het beste kan toepassen!


Het is totaal vrijblijvend dus het gaat je niks kosten en mega veel opleveren. Wil je nu echt je dating leven radicaal verbeteren en 2/3+ dates per week krijgen met geweldige vrouwen of je relatiedynamiek enorm verbeteren? Boek dan nu snel want alleen de eerste 20 aanmeldingen krijgen het gratis.


37 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page