top of page

8 Lines en regels om aantrekkingskracht te creëren via Whatsapp

Bijgewerkt op: 5 nov. 2023

In de moderne datingwereld speelt WhatsApp een cruciale rol in het opbouwen van connecties en relaties. Of je nu iemand net hebt ontmoet of al een tijdje aan het daten bent, deze 8 lines en algemene regels zullen je helpen om de vonk te laten overslaan en een blijvende indruk achter te laten. Lees verder om te ontdekken hoe je met slechts een paar slimme zinnen de aandacht en interesse van die speciale persoon kunt vastleggen.


De zinnen:


 1. Stelt ze wat voor antwoord dan: Maar alleen is je beloofd dat je lief bent

 2. Je ziet er goed uit, je bent slim maar er is een derde belangrijkste vraag. Kan je koken?

 3. Stuurt een meisje een mooie foto met mooie kleren (bijvoorbeeld op Snapchat) dan zeg je: mooie outfit 😉, draag je dat ook naar onze eerste date?

 4. Of als ze hele chique kleren heeft: Mooie outfit. Dat moet je alleen niet naar onze eerste date dragen.. we gaan naar de KFC. Dan ben je misschien een beetje overdressed 😄

 5. Wil je een date voorstellen maar niet enorm direct en needy overkomen zeg dan: ik I Hou je van wijn? Ik heb nog een fles wijn staan. Delen?

 6. Je bent best schattig maar ik moet je zeggen dat ik niet kan zeggen of we super goed of slecht bij elkaar zouden passen.

 7. Nu is het jou beurt om een vraag te stellen.

 8. Zegt ze iets waar je het niet mee eens bent of wat dom overkomt: Ik zal net doen alsof je dat niet zei, ik begon je namelijk best leuk te vinden. (Push/pull techniek)


De regels:

 1. Probeer niet te veel over haar te weten te komen op Whatsapp, zorg voor een speelse vibe, flirt en zorg voor aantrekkingskracht en zorg voor een date waar je meer over haar te weten kan komen.

 2. Baseer haar interesse niveau niet te veel op hoe veel ze appt: meiden kijken vaak hoe jij daar mee omgaat.

 3. Je mag best wat vragen stellen zoals wat doe je voor werk maar dan wel daar flirterige opmerkingen over maken nadat ze antwoord.

 4. Neem de conversatie niet te serieus

 5. Gedraag je aantrekkelijk en leidend als je haar subtiel op date vraagt.


Nu je deze 8 krachtige lines hebt geleerd en de belangrijkste regels om aantrekkingskracht op WhatsApp te creëren, ben je goed op weg naar succes in je datingavonturen. Onthoud dat eerlijkheid en oprechtheid altijd de sleutel zijn tot het opbouwen van echte verbindingen. Daarnaast moet je zelf natuurlijk inschatten of de line goed is voor de situatie of een situatie creëren in het gesprek waar je ze kan gebruiken. Ga eropuit en breng deze lines in de praktijk. We hopen dat je binnenkort sprankelende gesprekken hebt en diepgaande connecties opbouwt. Veel succes en veel plezier!
23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page